Λίγα λόγια για τη σελίδα

Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται κυρίως σε μικρούς αλλά και μεγάλους σε ηλικία εκπαιδευόμενους στην Αγγλική γλώσσα. Τα αντικείμενα που διδάσκονται είναι:
1. Η Ημερομηνία και η Ώρα στα Αγγλικά.
2. Οι σχετικές θέσεις με χρήση προθέσεων.

Για τη διδασκαλία έχει επιλεγεί πλήθος διαφορετικών εκπαιδευτικών προσεγγίσεων και μεθοδολογιών. Ελπίζουμε να βρείτε χρήσιμα τα θέματα που παρουσιάζονται έτσι ώστε να βελτιώσετε τόσο το επίπεδο των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας όσο και τη γενικότερη στάση σας απέναντι στην Αγγλική γλώσσα.
Λίγα λόγια για τους συγγραφείς

-Ο Αδάμ Αναστασίου είναι καθηγητής Αγγλικής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευση. Αυτή την περίοδο είναι αποσπασμένος στο ΙΕΚ Επανομής του νομού Θεσσαλονίκης. Έχει πάρει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας. Παράλληλα παρακολουθεί το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Σπουδές στην Εκπαίδευση" στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Τέλος είναι πτυχιούχος της Αστυνομικής Ακαδημίας - Σχολής Αστυφυλάκων της Κομοτηνής. Είναι παντρεμένος και έχει ένα παιδί.

-Η Δέσποινα Ανδρούτσου είναι καθηγήτρια Αγγλικής στην Πρωτοβάθμια εκπαίδευσης σε Δημοτικό σχολείο στη Χαλκιδική. Έχει πάρει πτυχίο Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης καθώς και μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στη Διοίκηση Εκπαιδευτικών Οργανισμών από το Πανεπιστήμιο της Μακεδονίας. Είναι παντρεμένη και έχει ένα παιδί.

-Ο Παναγιώτης Γεωργάλας είναι καθηγητής πληροφορικής στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση σε Γυμνάσιο στην Αθήνα. Έχει πάρει πτυχίο Φυσικής στην Αθήνα και Μάστερ Πληροφορικής στη Μ. Βρετανία. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά.Επικοινωνία


Θα θέλαμε όσοι χρησιμοποιείτε τη σελίδα να μας στείλετε ένα email με τα σχόλια, τις παρατηρήσεις σας καθώς και με προτάσεις για θέματα στα οποία θα μπορούσε να επεκταθεί η σελίδα στις διευθύνσεις: